EXPO – 28 januari

Negen examenkandidaten van de opleiding Vormgever van de MBO Theaterschool presenteren maandag 28 januari in Maaspodium een eigen expositie. Zij presenteren hier hun talenten die ze de afgelopen jaren binnen de opleiding hebben ontwikkeld.

Het zijn negen uiteenlopende presentaties geworden. De studenten werden uitgedaagd om met een zelf geformuleerde opdracht tot een tentoonstelling van eigen werk te komen waaruit hun ambitie voor de toekomst blijkt. Dat resulteerde in werken als kostuums gemaakt van restmateriaal tot aan concertfotografie, grime en effectsmake-up en bloemsierkunst.

Met deze expositie verwachten de studenten zichtbaar te worden in het werkveld en bij de HBO kunstvakopleidingen waar een aantal van hen aan wil doorstuderen. Maaspodium die graag plaatsmaakt voor talentontwikkeling bood de studenten van de MBO Theaterschool, wat een samenwerking is tussen Albeda en Jeugdtheater Hofplein, dan ook aan bij hen te komen exposeren. Een unieke kans die deze negen studenten graag aanpakte.

Nieuwgierig geworden naar deze nieuwe jonge talenten? Kom dan naar de expo in Maaspodium, 28 januari van 19.00 tot 21.00 uur. De toegang is vrij.