mboproject-2020-11-16_lowres-69-5670.jpg

Opleiding

Producent

Bij de opleiding Producent ontwikkel je je in drie jaar tijd tot productieleider, eventmanager of beginnend zakelijk leider, In de opleiding krijg je te maken met alle facetten van het producentschap. Je snapt het creatieve proces, je bent sparringpartner voor de regisseur en bent door je kalme voorkomen de spin in het web die altijd het overzicht heeft.

Grensverleggend

De MBO Theaterschool is dé Rotterdamse opleiding.

Praktijkgericht

De MBO Theaterschool is dé Rotterdamse opleiding.

Stressbestendig

De MBO Theaterschool is dé Rotterdamse opleiding.

mboproject-2020-11-16_lowres-80-9471.jpg

De opleiding

In de opleiding krijg je te maken met alle facetten van het vak van producent. Je snapt het creatieve proces, je bent sparringpartner voor de regisseur en bent door je kalme voorkomen de spin in het web die altijd het overzicht heeft. Je leert onder andere hoe je projecten strak financiert, organiseert, plant en uitvoert. Na deze opleiding kun je doorstromen naar een hbo-opleiding of direct aan de slag gaan als beginnend producent.

 

Jij maakt het onmogelijke mogelijk. Je haalt voldoening uit het realiseren van creatieve ideeën. Je bent ondernemend, flexibel en stressbestendig. Jij bent de onmisbare schakel tussen het creatieve idee en de praktische uitvoering. “Nee dat kan niet” komt niet in jouw vocabulaire voor. Je staat voor helder en concreet communiceren met alle betrokken partijen. Je staat garant voor een fijne samenwerking die dankzij jou zo vlekkeloos verloopt.

 

Je krijgt les in een omgeving waar constant aan theater en producties wordt gewerkt. Er zijn lokalen en praktijkruimtes die aansluiten op de werkomgeving van acteurs, vormgevers, producten en technici. Daarnaast krijg je veel lessen én maak je voorstellingen in onze professioneel ingerichte theaterzalen.


Creativiteit, passie, en een enorme drive staan centraal in jouw verhaal. Heb jij die discipline en ondernemingsgeest?

mboproject-2021-08-25_lowres-24-1006426.jpg

Interesse?

Schrijf je direct in of neem contact met ons op.

Dé Rotterdamse opleiding voor jongeren met een grote ambitie om te werken in het theaterbedrijf.