mboproject-2021-10-31producentenfilmopnames_lowres-4-dscf6690.jpg

Toelatingseisen

Jij kunt worden toegelaten tot de opleiding producent als je beschikt over één van de volgende documenten:

  • diploma vmbo kaderberoepsgerichte leerweg, gemengde leerweg, theoretische leerweg of gelijkwaardig;
  • diploma mbo niveau 2 (basisberoepsopleiding);
  • diploma mbo niveau 3 (vakopleiding);
  • overgangsbewijs van 3 havo / vwo naar leerjaar 4;

 

Mocht je vragen hebben over je diploma of overgangsbewijs en of jij toegelaten kunt worden tot de opleiding? Neem dan contact op met ons!

Producent – Aanmelding & Selectie

De opleiding heeft een numerus fixus. Er kunnen maximaal 32 studenten in het eerste jaar geplaatst worden. Hierbij wordt de volgorde van inschrijving aangehouden. Er vindt verder geen selectie plaats, je dient wel te voldoen aan de wettelijke vooropleidingseisen en deel te nemen aan de verplichte intakeactiviteit.  

 

Aanmelding en intake ná 1 april 2022
Als jij je na 1 april hebt ingeschreven dan is een eventueel negatief studiekeuzeadvies bindend. Wij zullen je dan helpen met het vinden van een andere passende opleiding. 

 

Intake
Er zijn een aantal momenten in het jaar waarop je op onze school deel kunt nemen aan de verplichte intakeactiviteit. De datum en het tijdstip waarop je wordt verwacht, ontvang je na je inschrijving in de uitnodigingsbrief. De intakeactiviteit bestaat uit een gesprek die je voert met de Artistiek Opleidingscoördinator en je krijgt een uitgebreide presentatie over de inhoud van de opleiding.

 

Studiekeuzeadvies
Na deelname aan de intakeactiviteit ontvang jij een studiekeuzeadvies. Dit studiekeuzeadvies kan inhouden dat wij je graag zien starten bij onze opleiding, maar kan ook inhouden dat wij denken dat een andere opleiding beter bij jou past. Als jij je hebt ingeschreven vóór 1 april 2022 en voldoet aan de vooropleidingseisen, dan bepaal jij zelf of jij het studiekeuzeadvies opvolgt. 

mboproject-2021-08-25_lowres-24-1006426.jpg

Interesse?

Schrijf je direct in of neem contact met ons op.

Dé Rotterdamse opleiding voor jongeren met een grote ambitie om te werken in het theaterbedrijf.