photo-2024-04-24-14-15-06.jpg

Nieuws

Alumni opgelet! Zoek jij een werkervaringsplek?

24 april 2024

Beste Alumni, Heb je tussen 2019 en 2023 je diploma behaald aan onze MBO Theaterschool in één van de volgende richtingen: Acteur, Musicalperformer, Theatertechnicus, Producent of Theatervormgever of studeer je dit jaar bij ons af. Dan hebben wij een spannende kans voor jou!

Ervaringsplekken

In 2024 (en mogelijk 2025) bieden we verschillende ervaringsplekken aan binnen onze bruisende theaterschool. Dit is jouw kans om actief deel te nemen aan uitdagende projecten die jouw CV verrijken en je netwerk binnen de theaterwereld uit te breiden. Of je nu achter de schermen wilt werken, de sterren van de hemel speelt op het podium, of jouw kennis en passie wilt delen door middel van workshops en voorlichtingen, wij hebben voor elk wat wils! We bieden aan de alumni die we gaan inzetten hiervoor een uurtarief tussen de 25 en 30 euro per uur (tarief op basis van ervaring en zelfstandigheid) en waar wenselijk/nodig coaching van ervaren docenten en makers. 


Ervaringsplekken om je netwerk te vergroten, je kansen in het werkveld te verhogen en te schaven aan je praktische vaardigheden 

 

We bieden verschillende leer/werkervaringsplekken aan en maken een keuze uit de aanmeldingen op basis van geschiktheid.

Denk bijv. aan de techniek bij voorstellingen, het bouwen van een decor voor een voorstelling, het geven van workshops of helpen bij lessen, het spelen in een voorstelling enz.

 Deze ervaringsplekken zijn bedacht om je praktische vaardigheden te verbeteren, je professionele netwerk te vergroten en je kansen in het werkveld te verhogen. We staan ook open voor jouw eigen ideeën over hoe jij zou willen bijdragen!

Interesse?

Neem de stap om je professionele toekomst verder te ontwikkelen en meld je aan door het onderstaande formulier in te vullen. Stuur je aanmelding naar Onderwijsleider, Debbie van Dishoeck, via D.vandishoeck@albeda.nl.

Klik hier om naar het formulier te gaan

Meer nieuws

talkofthetown.png

Albeda MBO Theaterschool: Talk of the town

Lees dit bericht
logoexpo23.jpg

Eindexamenexpo lichting 2023

Lees dit bericht
podcasttafel.jpeg

De MBO Theaterschool Podcasts!

Lees dit bericht
mboproject-2021-08-25_lowres-24-1006426.jpg

Interesse?

Schrijf je direct in of neem contact met ons op.

Dé Rotterdamse opleiding voor jongeren met een grote ambitie om te werken in het theaterbedrijf.