theatera.jpg

Open Dagen 2024

4 maart 2024

Op onderstaande data openen wij de deuren van de MBO Theaterschool voor de Open Dagen. Wees welkom en schrijf je in via de website van Albeda!

Wanneer zijn de Open Dagen dit jaar?

Kom bij ons langs en maak kennis met al onze opleidingen!

Je ontmoet studenten en docenten en zij vertellen je alles over studeren op de MBO Theaterschool.
Neem ook je ouders, verzorgers of vrienden mee. Iedereen is welkom. Durf jezelf te ontdekken!

Klik hier om je aan te melden

• Donderdag 14 maart 2024 | 15.00-18.00 uur (let op: op deze open dag is het niet mogelijk om de opleiding Acteur en de opleiding Excellentiejaar te bezoeken)
    De volgende opleidingen zijn wel te bezoeken: Allround Podium- en Evenemententechnicus, Orientatiejaar OFF stage, Productie Podiumkunsten en Theatervormgever