mboproject-2021-06-14_lowres-13-6313.jpg

Toelatingseisen

Minimale eisen vooropleiding: 

  • VMBO kader of hoger 
  • Overgangsdiploma HAVO 3 naar HAVO 4 
  • MBO diploma niveau 2 of hoger 

 

Inschrijven 

  • Elk jaar schrijven ongeveer 40 studenten zich in  
  • We nemen tot maximaal 30 nieuwe studenten aan (afhankelijk van het aantal zittenblijvers) 
  • LET OP vol is vol. De inschrijvingen verlopen via datum van inschrijving. Als we 30 nieuwe studenten hebben aangenomen worden de volgende inschrijvingen uitgenodigd voor een intake en op volgorde van inschrijving op een wachtlijst geplaatst. 
  • Inschrijvingen na 1 april 2023 kunnen geen gebruik maken van het toelatingsrecht. Voor deze inschrijvingen geldt dat bij een negatief studieadvies de student niet op de wachtlijst geplaatst wordt. 

 

Intake 

Deelname aan deze activiteit is een voorwaarde om te kunnen starten aan de opleiding. De intake is een dagdeel ‘meelopen’ bij ons op school. Wij gaan dan samen kijken of de opleiding bij jou past. Je zult in gesprek gaan met een van de docenten van de opleiding, enkele lessen volgen en de studenten ontmoeten. Aan het einde van het dagdeel ontvang je een positief of negatief studiekeuzeadvies. 

 

Studiekeuzeadvies 
Na deelname aan de intakeactiviteit ontvang jij een studiekeuzeadvies. Dit studiekeuzeadvies kan inhouden dat wij je graag zien starten bij onze opleiding, maar kan ook inhouden dat wij denken dat een andere opleiding beter bij jou past. Als jij je hebt ingeschreven vóór 1 april en voldoet aan de vooropleidingseisen, dan bepaal jij zelf of jij het studiekeuzeadvies opvolgt. 

 

Aanmelding en intake ná 1 april 2023 
Als jij je na 1 april hebt ingeschreven dan is een eventueel negatief studiekeuzeadvies bindend. Wij zullen je dan helpen met het vinden van een andere passende optie. 

mboproject-2021-08-25_lowres-24-1006426.jpg

Interesse?

Schrijf je direct in of neem contact met ons op.

Dé Rotterdamse opleiding voor jongeren met een grote ambitie om te werken in het theaterbedrijf.