PROJECT GESTUURD ONDERWIJS – VORMGEVER

De 1e en 2e jaars studenten van de opleiding vormgeving werken deze periode aan het project M’Bark. Zij werken project gestuurd en bepalen meer dan eerder zélf wat voor invulling ze geven aan de opdracht. Zij formuleren zelf hun leerdoelen, doen onderzoek naar het thema, houden een blog bij, werken met elkaar samen en zijn eindverantwoordelijk voor hun eigen product.
De studenten hebben een opdracht gekregen om boten te bouwen, zeilinstallaties en animaties te maken en natuurlijk laten wij het niet na om een eigen theatrale draai aan de opdracht te geven en ook nog kostuum en grime te verwerken in de opdracht.
Iedere week krijgen de vormgevers bezoek van de opdrachtgever Alejandra Huerta.
Het werk van de studenten zal te zien zijn in de productieweek hier op school en ook in een expositie op de creatieve scheepswerf in Delfshaven v.a. 17 juli 2020 op Rotterdam Festivals.