Open Middag Techniek en Producent

Kom naar de online open middag voor Techniek en Producent!

Op donderdag 18 en vrijdag 19 maart opent de MBO Theaterschool haar online deuren voor iedereen die eens wil ervaren en met eigen ogen wil zien hoe het er allemaal aan toe gaat op de MBO Theaterschool. Nieuwsgierig? Meld je dan nu hier aan voor de online open dagen. Het gehele programma vind je onderaan deze pagina.

Wil de school met eigen ogen bekijken? Bezoek dan nu onze school! Klik hier om de school in 3D te bekijken. Liever in het echt de school bewonderen? Je kunt je nú aanmelden voor een rondleiding of meeloopdag! Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Benieuwd naar (informatieve) video’s? Bezoek dan eens de pagina van het Albeda. Alle informatie is ook terug te vinden op onze eigen pagina’s van onze opleidingen Acteur, Producent, Technicus en Vormgever.

Programma

Gedurende de online open middag houden wij een live voorlichting waar jij je vragen kunt stellen aan de hoofddocent en enkele studenten van de opleidingen. Aanmelden kan via onderstaand formulier voor een van de volgende drie data:

maandag 12 april 16:00 – 20:00 uur

maandag 10 mei 16:00 – 20:00 uur

maandag 7 juni 16:00 – 20:00 uur

 

Inschrijven meeloopdagen

Ben jij geïnteresseerd in een van onze opleidingen? Super leuk. Meld je dan nu aan voor een rondleiding of meeloopdag. Je kunt je natuurlijk ook voor meerdere opleidingen aanmelden. Het is mogelijk om je aan te melden voor producent, techniek en vormgever. Na je inschrijving nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Let op! Bij producent en techniek gaan de inschrijvingen op basis van numerus fixus, oftewel op volgorde van inschrijving. Wij hebben nog enkele plekken beschikbaar voor komend studiejaar, dus meld je snel aan! Klik hier voor de gehele toelichting.