Open dag – 25 januari

Kom naar de open dag!

Op zaterdag 25 januari 2020 opent de MBO Theaterschool van 11.00-16.00 uur haar deuren voor iedereen die eens wil ervaren en met eigen ogen wil zien hoe het er allemaal aan toe gaat op de MBO Theaterschool. Bekijk deze video en bezoek ook de pagina’s van onze opleidingen Acteur, Producent, Technicus en Vormgever.

Programma

Er is van alles te beleven tijdens de open dag. Zo kun je kijken bij diverse open lessen. Deelnemen aan een tour waarbij je rondgeleid wordt langs de studio’s, theaterzalen, de speciale vormgevingslokalen, werkplaatsen, technische en geluidsstudio’s. Want we hebben dat allemaal in huis!

Verder speelt ons eigen theatergezelschap TG Vers Vlees voorstellingen die je kunt bezoeken.

Tijdens de open dag staan onze studenten en docenten voor je klaar om te praten en je vragen te beantwoorden over de opleidingen Acteur, Producent, Technicus en Vormgever.

De open dag is van 11.00 tot 16.00 uur aan de Pieter de Hoochweg 222 in De Theaterschool.

Registreer vandaag nog voor de Open Dag van 25 januari 2020 via onderstaand formulier.

Registreren Open Dag