Open dag – 21 januari 2017

Kom naar de open dag!

Nieuwsgierig hoe het er nu aan toegaat op de MBO Theaterschool? Neem dan vooral een kijkje backstage! Dit kan op onze open dag en open avond.

Op zaterdag 21 januari 2017 opent de MBO Theaterschool haar deuren voor iedereen die eens wil ervaren en met eigen ogen wil zien hoe het er allemaal aan toe gaat op de MBO Theaterschool. Er is van alles te beleven tijdens de open dag! Zo kun je kijken bij diverse open lessen. Ook kun je een kijkje nemen in de studio’s, theaterzalen, de speciale vormgeeflokalen en de technische studio’s. En speelt ons eigen theatergezelschap TG Vers Vlees voorstellingen waar je naar kunt gaan kijken. De open dag wordt geheel gedragen door de studenten van alle opleidingen van de MBO Theaterschool. Zij staan ook voor je klaar om te praten over de opleidingen.

De open dag is op zaterdag 21 januari 2017 van 11:00 tot 16:00 uur.