opendagmaart20231920x10802.jpg

Nieuws

Open Dag - donderdag 16 maart

13 maart 2023

Aankomende donderdag zetten we de deur open bij de opleiding Producent, Techniek en Vormgeving. Er is een doorlopend programma waarin je lessen kan bezoeken, informatie krijgt en workshops kan volgen. Je mag op elk moment aansluiten! // Locatie Pieter de Hoochweg, Rotterdam Donderdag 16 maart 2023 | 15.00 - 20.00 uur

Podium & Evenemententechniek
Speciaal voor de open avond heeft de opleiding Podium & Evenemententechniek het lesprogramma verplaatst naar de avond. Wil je weten hoe het echt is om les te volgen op deze school? Stap binnen in het klaslokaal en volg de les mee.

Het lesprogramma is:
15:00 - 17:00 - Ableton
17:00 - 19:00 - QLab
19:00 - 20:00 - Veilig Werken 


Vormgeving
De vormgevers heten je welkom in hun Leerwerkplaats om te laten zien wat ze hier doen. Loop binnen, kom kijken en praat met studenten en docenten om een beter beeld te krijgen van deze opleiding.


Producent
Produceren, wat is dat nou eigenlijk? Studenten van de opleiding producent leggen je dit graag uit! Ze vertellen over de opleiding en tonen hun werkzaamheden aan de hand van uitgevoerde projecten.


Off Stage
Wat nou als je echt nog niet weet welke off stage opleiding bij je past? Kom dan even langs bij de informatiebalie over het 'Off stage-jaar'. Eén jaar waarin je lessen volgt van de opleidingen Producent, Techniek en Vormgeving, waarna je wèl een keuze kan maken.


Acteur
De inschrijvingen voor de opleiding Acteur zullen voor schooljaar 23/24 per 1 april sluiten. Bij deze Open Dag zal er daarom geen programma en informatie zijn over de opleiding Acteur. Hiervoor zien we je graag weer op de Open Dag volgend jaar.

Meer nieuws

collegefilm.png

Collegefilm Albeda MBO Theaterschool

Lees dit bericht
poster_haarlevenhaardood.jpg

Haar leven haar doden

Lees dit bericht
2022_constellations.jpg

CONSTELLATIONS

Lees dit bericht
mboproject-2021-08-25_lowres-24-1006426.jpg

Interesse?

Schrijf je direct in of neem contact met ons op.

Dé Rotterdamse opleiding voor jongeren met een grote ambitie om te werken in het theaterbedrijf.