Find me a boring stone – Info & Tickets

“Er zijn er die er zomaar tussenuit gepiept zijn en nooit nooit meer terugkomen. Waardoor je ineens veel en veel meer aan ze moet denken dan ooit tevoren.”

Find me a boring stone is een collectieve zoektocht van een groep jonge mensen naar hoe je omgaat met verlies. Tot voor kort leefden ze gewoon hun leven. Ze klommen op klimrekken, staken knikkers in hun neus, maakten huiswerk en rookten sigaretten. Eerst stiekem, daarna casual. Het leven was gewoon. Totdat er iemand tussenuit piepte om nooit nooit meer terug te komen.

Nu kijken ze uit over de stad, die er na dit verlies anders uitziet. Ze zien de mensen die voorbij gaan, die niks met elkaar te maken hebben, maar toch een samenhang vertonen. En ze denken hardop. Over wat je nog had willen zeggen, wat je beter nooit kan zeggen en waarom je vermoedelijk belangrijke dingen vergeet. Find me a boring stone is een ode aan het leven en de schoonheid van het bestaan, voor iedereen die is overgebleven of nog een tijdje rondloopt op deze wereld.

De derdejaars acteurs doen met Find me a boring stone onderzoek naar het collectief. Hoe kan je met een groep één verhaal vertellen? Hoe speel je met z’n allen één personage? Wat is de kracht van een koor? Kan je als groep ontroeren en persoonlijk zijn? Daarnaast gaan ze opzoek naar het meest transparante spel. Hoe kan je niet spelen op de vloer, maar zijn? We behandelen de tekst, die oorspronkelijk werd geschreven voor één iemand, als partituur en onderzoeken hoe deze muzikaal wordt; als een gesproken concert. Daarnaast gaan beeld, fysieke installaties en muziek een belangrijke rol spelen.

Locatie: De Theaterschool
Adres: Pieter de Hoochweg 222 te Rotterdm
Tickets: Klik hier om je kaarten te reserveren

Speeldata
29 oktober om 20:30 in De Entree (try-out)
30 oktober om 20:30 in De Entree (première)
31 oktober om 20:30 in De Entree (vrije voorstelling)

Tickets
€10,-

Cast en Crew
Regie

Wieke ten Cate

Spelbegeleiding
Jiska de Wit

Tekst
Rik van den Bose

Spelers
Arlene Bosma, Elise Bruinen, Elja de Haas, Isa Schaeffer, Max Hoornweg, Boris van Bochoven, Elisa Costa, Imara Klokke, Jannah de le Lijs, Kiki van Lith, Steven van Oudshoorn, Joeri van der Spek, Doreen Edens

Techniek
Ziggy Linders, Darryl Quist, Jacco Troost, Reinier Bijmans

Begeleiding Techniek
Roy Schrauwen, Maarten Besseling, Jelle van der Holst

Vormgeving
Willem van den Burg, Lisette Ahsman, Evian de Bruijn

Begeleiding Vormgeving
Dirk Sonneveld

Productie
Laura Holleman

Klik hier voor meer info over Vers Vlees.