4:18 – INFO & TICKETS

4:18: een muzikaal theatrale voorstelling waarin je een kijkje krijgt in een appartementencomplex en de mensen die daar wonen. Jiska de Wit en Michiel Bijmans hebben een bewerking gemaakt van het stuk ‘Arabische Nacht’ van Ronald Schimmelpfennig. Zijn tekst en de lyrics van Kae Tempests album ‘Let them eat Chaos’ vormen het uitgangspunt van 4:18.
Het stuk speelt zich af tijdens een warme, broeierige zomernacht. De meeste mensen slapen, maar een aantal mensen niet. Zij zijn wakker. Kunnen niet slapen; piekeren, maken zich zorgen, zijn zenuwachtig, wachten op hun geliefde, liggen vol spanning naast een nieuwe liefde. Er volgt een bizarre speling van het lot waarin een deel van het appartementencomplex zonder water komt te zitten, iemand in haar slaap door verschillende mensen gekust wordt, een ander vast komt te zitten in de lift, iemand zichzelf buiten het appartementencomplex sluit en dus midden in de nacht haar huis niet meer in komt en meer… Er bloeien liefdes op, er is sprake van groot bedrog en het eindigt met een moord. 4:18 is een muzikaal theatrale voorstelling. Alle muziek wordt live gespeeld.

Voor deze voorstelling heb je naast je ticket ook een geldig coronabewijs nodig. Dit is een QR-code die je via de CoronaCheck-app verkrijgt door een vaccinatie-, test- of herstelbewijs te uploaden. Download de Coronacheck-app, of lees hoe je een papieren bewijs maakt via CoronaCheck.nl/print

Je ticket wordt gescand bij binnenkomst. Zorg ervoor dat je je ticket, coronatoegangsbewijs en je ID/paspoort bij de hand hebt. Bestel snel je tickets via deze link! Een ticket bedraagt de prijs van 10 euro.
_________________________________________________________________________________

Regisseurs: Jiska de Wit, Michiel Bijmans
Regie-assistent: Vinnie Inpijn
Cast: Daan Houtzager, Anniko Delvoije, Celeste Kok, Sam Frehé, Imke Mossel, Sem Teubel, Chanel Asberg, Jesse Snel, Joram Jiscoot, Sophie Meijboom, Job Baltes, Niyazi Guveli, Kanen Hamen, Yves Gambier
Vormgeving: Savannah Hoomans, Evi Huising, Shefali Zwan, Daan Janmaat
Lichttechniek:
Thomas Stinissen, Eddie Kandhai, Shenzi Droog
Geluidtechniek:
Thymo Giesbergen, Floris Sloos, Sergio Vieira Ferreira, Nikki van den Hoven, Hidde van der Maas
Stagemanagement:
Thomas Boin, Eric van Leeuwen
Livestream: Quinty Mannes, Evelyn Sies, Wessel Durkstra, Tijn in ‘t Veld
Productie:
Laura Holleman