Cast & crew TG Vers Vlees

– technici –

Naam: Darryl Davy Quist

Leeftijd: 28 jaar

Specialisatie: Geluid en video. Eén van mijn grootse passies is het bezig zijn met geluid, of dat nu een theatervoorstelling is, een expositie, zelf muziek maken of het werken met de leukste muzikanten uit de hele wereld. Geluid is een dagelijks onderdeel uit mijn leven.

Daarnaast hou ik me ook graag bezig met video omdat dit een fantastisch stukje gereedschap kan zijn in de wereld van theater welke ook nog lang niet tot zijn volle potentie wordt gebruikt.

Ik omschrijf mezelf op de werkvloer als: Een techneut die hard kan werken en graag het overzicht houdt, daarnaast noem ik mezelf graag een techneut met een creatief randje en een experimenteel karakter die ervan houdt het onbekende op te zoeken.

Dit hoop ik te leren binnen TG Vers Vlees: Hoe het is om mee te werken met een theatergezelschap. Meer ervaring opdoen met productie en management en het ontwikkelen van mijn persoonlijke specialisaties.

Deze vooruitstrevend technische ontwikkeling wil ik graag verwerken in een voorstelling: Te veel om uit te leggen in dit korte stukje…

Naam: Faedra Hochgemuth

Leeftijd: 19 jaar

Specialisatie: Podiumtechniek

Ik omschrijf mezelf op de werkvloer als: Een teamplayer die niet bang is om de leiding te nemen.

Dit hoop ik te leren binnen TG Vers Vlees: Ik vind het heel interessant om het hele proces van een productie met techniek, vormgeving en acteurs mee te maken.

Deze vooruitstrevend technische ontwikkeling wil ik graag verwerken in een voorstelling: Theatercollectief Club Gewalt maakt hele experimentele voorstellingen waarin muziek en techniek samen de voorstelling maken, dat is iets wat ik heel interessant vind.

Naam: Jacco Troost

Leeftijd: 19 jaar

Specialisatie: Muziek componeren

Ik omschrijf mezelf op de werkvloer als: Geluidstechnicus

Dit hoop ik te leren binnen TG Vers Vlees: Beter te worden in het maken van geluidsontwerpen en sounddesigns.

Deze vooruitstrevende technische ontwikkeling wil ik graag verwerken in een voorstelling: Live interactie met de acteurs en live muziek maken / live sounddesigns.

Naam: Jay van Herk

Leeftijd: 21 jaar

Specialisatie: Licht en geluid. Ik ben op deze opleiding altijd al voor uitdaging gegaan en om zo veel mogelijk te willen leren. Ik heb altijd zowel interesse voor licht als voor geluid gehad dus ik ga mij in allebei specialiseren.

Ik omschrijf mezelf op de werkvloer als: Iemand die sterk in zijn schoenen staat. Ik werk hard, ik kan goed initiatief tonen en houd van goede communicatie op de werkvloer zodat we het beste uit ons werk kunnen halen.

Dit hoop ik te leren binnen TG Vers Vlees: Minder snel mijn oordeel klaar hebben, soms stil kunnen zijn en alleen te luisteren naar wat er om mij heen gebeurt en gezegd wordt. Niet te snel willen ingrijpen.

Deze vooruitstrevende technische ontwikkeling wil ik graag verwerken in een voorstelling: Ik vind met LED werken heel leuk. Dus mijn eigen lampen maken of LED verwerken in decor of kostuum is iets wat ik graag meer in voorstellingen wil verwerken.

Naam: Jentie Lans

Leeftijd: 18 jaar

Specialisatie: Ik doe mijn specialisatie in podiumtechniek. Hierdoor kan ik 2 keer op stage gaan.

Ik omschrijf mezelf op de werkvloer als: Ik ben leergierig, een doorzetter en creatief. Ik werk graag samen.

Dit hoop ik te leren binnen TG Vers Vlees: Ik hoop te leren hoe ik moet samenwerken met producenten en acteur. Daarnaast hoop ik te leren wat de technische voorbereiding inhoudt en wat er te doen valt. Ook wil ik graag leren hoe ik technische problemen oplos.

Deze vooruitstrevend technische ontwikkeling wil ik graag verwerken in een voorstelling: Ik zou graag iets met lasers willen doen. Alsof het de lightsabers in een gevecht zijn. Dit lijkt me heel gaaf om te doen.

Naam: Julian van Aalst

Leeftijd: 18 jaar

Specialisatie: Mijn specialisatie gaat uit naar podiumtechniek. Podiumtechniek is een belangrijk onderdeel in de veiligheid van de voorstelling, je op het toneel bevinden zonder dat het publiek het doorheeft.

Ik omschrijf mezelf op de werkvloer als: Meedenkend en gemotiveerd, ik hoop elke dag weer wat nieuws te leren.

Dit hoop ik te leren binnen TG Vers Vlees: Ik hoop binnen Vers Vlees mijn werkervaring te vergroten.

Deze vooruitstrevend technische ontwikkeling wil ik graag verwerken in een voorstelling: Video en projectie.

Naam: Justin Riadie Djojowikromo

Leeftijd: 18 jaar

Specialisatie: Geluid, met geluid kan je de sfeer van het publiek heel goed beïnvloeden. Geluid geeft gevoelens, emotie. Geluid heeft ziel.

Ik omschrijf mezelf op de werkvloer als: Harde werker, leergierig, a hella good time yo 😉

Dit hoop ik te leren binnen TG Vers Vlees: Hoe het is om geluidsman te zijn in een echt theatergezelschap.

Deze vooruitstrevend technische ontwikkeling wil ik graag verwerken in een voorstelling: Ik zou heel graag een voorstelling willen maken waarbij mensen (publiek) koptelefoons op hebben, bij verschillende decors kunnen kijken en bij ieder decor een ander verhaal te horen krijgen van wat er daar is gebeurd.

Naam: Loïs van der Toorn

Leeftijd: 19 jaar

Specialisatie: Licht, omdat ik het heel tof vindt om te zien hoe je dingen met licht kunt vormgeven en je kan zien op hoeveel verschillende manieren je licht kan toepassen in een theaterstuk.

Ik omschrijf mezelf op de werkvloer als: Hardwerkend, assertief, nieuwsgierig.

Dit hoop ik te leren binnen TG Vers Vlees: Hoe je een goede theaterproductie neerzet.

Deze vooruitstrevend technische ontwikkeling wil ik graag verwerken in een voorstelling: Ik zou graag ooit iets met een videowall of 3D mapping willen doen.

Naam: Reinier Bijmans

Leeftijd: 22 jaar

Specialisatie: Licht, met licht kan ik de voorstelling nog beter maken en ik raak nooit verveeld omdat een lamp op zo veel manieren ingezet kan worden. Bovendien komt elke tekst beter over als het in het goede licht staat.

Ik omschrijf mezelf op de werkvloer als: Een harde werker die lang kan doorgaan. Maar die ook van een gezellige werksfeer houdt.

Dit hoop ik te leren binnen TG Vers Vlees: Beter worden in het maakproces van een voorstelling.

Deze vooruitstrevend technische ontwikkeling wil ik graag verwerken in een voorstelling: Ik zou graag alle verlichting zo slim zien worden dat zij zelf aangeven dat er iets niet goed is en dat je voordat het een probleem wordt al kan zien waar het fout gaat.

Naam: Richard Bloem

Leeftijd: 20 jaar

Specialisatie: Ik wil mij specialiseren in licht en geluid omdat ik het allebei erg leuk vind om te doen.

Ik omschrijf mezelf op de werkvloer als: Als iemand die altijd alles nauwkeurig en zo goed mogelijk uitvoert. Verder ben ik ook altijd oplossingsgericht, ook vind ik een gezellige werksfeer belangrijk omdat je dan meer bereikt voor een voorstelling.

Dit hoop ik te leren binnen TG Vers Vlees: Binnen het gezelschap van Vers Vlees hoop ik meer te leren over het maak proces van een voorstelling, om daar de technische ondersteuning beter op te kunnen afstemmen.

Deze vooruitstrevend technische ontwikkeling wil ik graag verwerken in een voorstelling: Special effects voor het publiek zodat er interactie is tussen de acteurs en het publiek.

Naam: Rick Borsje

Leeftijd: 30 jaar

Specialisatie: Geluid

Ik omschrijf mezelf op de werkvloer als: Een vooruitdenkende tech met verstand van zowel licht, geluid als beeld en zal er altijd voor zorgen dat de show of productie zo goed mogelijk zal staan.

Dit hoop ik te leren binnen TG Vers Vlees: In een productie wil ik vooral licht, beeld en of hologrammen mee laten spelen met muziek zodat alles een ritmisch geheel kan worden.

Deze vooruitstrevende technische ontwikkeling wil ik graag verwerken in een voorstelling: Ik vind dat het tijd wordt voor interactieve 3D hologrammen en zou dit graag in een voorstelling willen verwerken.

Naam: Rowin Bikha

Leeftijd: 19 jaar

Specialisatie: Ik wil hierna de lichtspecialisatie doen omdat ik een visueel persoon ben. Ook vind ik het leuk om bepaalde dingen te creëren d.m.v. licht.

Ik omschrijf mezelf op de werkvloer als: Iemand die goed samen kan werken en die ook goed snel kan werken. Of terwijl ik kan ook goed mijn prioriteiten stellen.

Dit hoop ik te leren binnen TG Vers Vlees: Aangezien ik vanuit het GLR (Grafisch Lyceum Rotterdam) in het 3e jaar ben in komen stromen wil ik meer dingen leren op het gebied van theater. Op het GLR was ik namelijk veel meer bezig met evenementen. En ik vind dat Vers Vlees goed helpt om te kunnen zien hoe het verzorgen van de technische productie voor een voorstelling gaat.

Deze vooruitstrevend technische ontwikkeling wil ik graag verwerken in een voorstelling: Zoals ik al zei vind ik Vers Vlees een goed moment om me meer te kunnen verdiepen in het theatergedeelte en hoe de techniek hierin wordt gebruikt. Want er zit een erg groot verschil tussen het verzorgen van de techniek van een evenement en dus een theaterproductie.

Naam: Sven de Koning

Leeftijd: 21 jaar

Specialisatie: Mijn specialisatie is licht omdat ik dit leuker vind dan geluid.

Ik omschrijf mezelf op de werkvloer als: Een gezellige harde werker.

Dit hoop ik te leren binnen TG Vers Vlees: Een productie van begin tot het eind mee te maken en alles wat erbij komt kijken.

Deze vooruitstrevend technische ontwikkeling wil ik graag verwerken in een voorstelling: Qua licht wil ik graag een netwerk maken waarin ik kan zien wat er gebeurt en op welk moment.

Naam: Wesley Van steenbergen

Leeftijd: 19 jaar

Specialisatie: Licht, Ik vind het leuk om te onderzoeken hoe je doormiddel van licht sfeerbepalend kan zijn voor een voorstelling.

Ik omschrijf mezelf op de werkvloer als: Een harde leergierige werker die niet snel opgeeft.

Dit hoop ik te leren binnen TG Vers Vlees: Ik wil leren hoe een productie van begin tot eind in elkaar zit en hoe de samenwerking tussen acteurs, vormgevers en technici werkt.

Deze vooruitstrevend technische ontwikkeling wil ik graag verwerken in een voorstelling: Ik wil meer met videotechniek doen.

Naam: Xena Huizinga

Leeftijd: 20 jaar

Specialisatie: Ik wil mij graag specialiseren in licht. Met licht kan je heel veel verschillende beelden creëren op het toneel. Het realiseren van een lichtconcept naar het uiteindelijke beeld is een heel leuk proces waar je veel creativiteit in kwijt kan.

Ik omschrijf mezelf op de werkvloer als: Ik denk graag mee met mensen en ik help graag waar ik kan. Als de situatie het toelaat neem ik graag wat verantwoordelijkheid op mij want dat vind ik een leuke uitdaging.

Dit hoop ik te leren binnen TG Vers Vlees: Een productie vanaf het begin tot het eind mee te maken binnen Vers Vlees. Ook het samenwerken en het communiceren tussen alle mensen die aan de productie mee werken.

Deze vooruitstrevend technische ontwikkeling wil ik graag verwerken in een voorstelling: Het concept van videomapping vind ik heel erg interessant. Ik zou hier graag meer mee willen werken in voorstellingen.