Vers Vlees

TG Vers Vlees is het theatergezelschap van de MBO Theaterschool. De voorstellingen worden gemaakt door derde- en vierdejaarsstudenten van de MBO Theaterschool, onder begeleiding van professionele theatermakers. Het gezelschap maakt grappige, gewaagde, actuele, persoonlijke en ontroerende voorstellingen voor jongeren vanaf 14 jaar.

Derde leerjaar

Zit je in het derde leerjaar van de opleiding Acteur, Technicus of Vormgever, dan loop je stage bij Vers Vlees. Je hebt een creatieve, maar vooral ook uitvoerende rol. Samen met professionele theatermakers en de vierdejaarsstudenten Technicus en Vormgever werk je aan interdisciplinaire, eigentijdse en verrassende theatervoorstellingen. Zo kun je alles wat je tot nu toe in je opleiding geleerd hebt in een professionele setting in praktijk brengen.

Ik wil samen met TG Vers Vlees mooie voorstellingen maken die het publiek weten te raken. Ik vind het belangrijk dat een voorstelling je aan het denken zet en ik weet zeker dat wij dit keer op keer gaan bereiken.” – Ashley

Vierde leerjaar

Ben je vierdejaars Technicus of Vormgever, dan ben je binnen Vers Vlees verantwoordelijk voor (een deel van) de technische productie en vormgeving van de voorstellingen. Je bent zowel ontwerper als uitvoerder én je stuurt het team van technici of vormgevers aan. Je bent dus creatief, organisatorisch en uitvoerend bezig. Jouw werk voor Vers Vlees vormt een belangrijk deel van je eindexamen.

“TG Vers Vlees heeft mij het grootste netwerk geboden wat er is. De samenwerking tussen acteurs, technici en vormgevers is onwijs groot op de MBO Theaterschool. De studenten kennen elkaar goed en dit nemen we mee de toekomst in.” – Lara

Maak kennis met de cast & crew van TG Vers Vlees

ACTEUR | TECHNICUS | VORMGEVER | EXCELLENTIEJAAR