Open avond Technicus en Vormgever – 21 maart

Open avond Technicus en Vormgever
(Let op: geen Acteur)

Dinsdag 21 maart 2019 van 18.00-21.00 uur is een speciale open avond voor de opleidingen Technicus en Vormgever. Meer weten over deze bijzondere opleidingen? Kom dan zeker langs!

Technicus

Bij de opleiding Technicus laten de studenten wat van hun eigen werk zien en wat er allemaal mogelijk is op het gebied van techniek en hoe jij als technicus hiermee aan het werk gaat. En wil je meer weten? Stel je vraag dan meteen aan onze docenten of studenten!

Vormgever

De opleiding Vormgever houdt speciale open lessen waarbij je zelf aan de slag kunt en mag meemaken hoe het er op de MBO Theaterschool aan toegaat. Ook kun je in gesprek gaan met docenten en studenten én een kijkje nemen in onze speciale vormgeeflokalen.

De open avond is op dinsdag 21 maar 2019 van 18:00 tot 21:00 uur aan de Pieter de Hoochweg 222 in Rotterdam.