GLOOM – Info & Tickets

GLOOM, een gemonteerd duister sprookje

In GLOOM ontmoeten we de bekende sprookjesfiguren Pinokkio, Quasimodo, Doornroosje, het witte konijn van Alice in Wonderland, de rattenvanger van Hamelen, Repelsteeltje, de boze koningin, de stief zussen van Assepoester, Peer Gynt en de in het echt bestaande Mukunda Angulo…
In GLOOM zijn deze personages niet zoetsappig zoals in de Disney-films, maar duister zoals bij Grimm. Het zijn kleine en grote criminelen met donkere drijfveren.

Op basis van deze iconische sprookjesfiguren hebben de studenten van het excellentiejaar fysiek- en lied materiaal, teksten en scènes gemaakt. Ze hebben onderzocht wat deze figuren heeft gedreven tot het plegen van hun daad. En zijn vervolgens op zoek gegaan naar een persoonlijke connectie met deze drijfveren.

Het resultaat is een mix van gezongen confessies en daden door menselijke sprookjesfiguren. Ga mee op een associatieve sprookachtige reis vol duistere ontmoetingen.

Locatie: de Theaterschool
Adres: Pieter de Hoochweg 222 te Rotterdam
Tickets: Klik hier om kaarten te reserveren

Speeldata
Wo 18 april 20.30 uur Try-out
Do 19 april 21.00 uur Première
Vrij 20 april 20.30 uur

Cast en Crew
Regie
Gabby Bakker

Zang
Roxane Hofman

Beweging
Marijke Lips

Spelers
Joep de Ruijter, Dirk Wenting, Durk Reitsma, Noa van der Vorst, Fay Verberk, Serena van der Heide, Dirk Dunnewold, Jenske de Roos, Joost Roskam, Mitzi Bezemer, Sam van Hulst, Robbert Redert

Stage
Lidewij Eggels

Licht 
Niels Bouman

Geluid
Merlin Ambrosius de Charonde Saint Germain

Productie 
Anouk Wognum

Klik hier voor meer info over de acteurs van het excellentiejaar.